Wednesday, June 29, 2011

Jom Follow Blog Si Cantik !✿LetthaLicious✿!

Hey ho!! aloha..^.^

ok mau promote blog favret ni..hehe

♥ Letthaprincess ♥ blog anda tersangatlah kiut miut..

paling best bila baca tutorial yang dia buat..

she's only fifteen years old ok? dont get me wrong..hoho

saya yang twenty years old ni pn x teror mau buat tutorial laa..hihi

Blog dia simple and xpyh loading lama2..haha

harini dia bagi free header tuk follower dia..

sebagai tanda terima kasih la dgn follower dia sbb 

owez mengikuti pkembangan n support blog dia..

cuba la kalo semua blogger begini kann??wuwuwuwu~ bestnya..hihi

oleh kerana saya tergolong dalam golongan yang malas buat header blog 

so, i just pick one of the header..free tu..mana mau dapat..hoho..

addition..header yang dia buat tu pun bleh tahan cute juga..hihi..

so why not u all follow blog dia jugak??kan3??

fB pon ada juga laaa..ni haaa Letthalicious Blog..

request la any tutorial..she will do it for u~ :)

if Letthaprincess baca entri ni mesti dia hepi kan??

wahahaha..sori Lettha i promote blog u tanpa kbenaran u.. suka x??hehe

header baru blog ni ialah hasil keja adik Lettha..hoho

Thanx Lettha :)

Till then~~

Adios fellas~

xoxoxo

p/s: Lettha, next time bagi la free header banyak2 lagi n untuk kakak yg special ya...hihi *muka xtau malu*

Thanx for reading!

Totally cute, right?




5 comments:

azly&iejah said...

ok...da follow...ermmmm..promote jgak lah bleg saya..miahahahaha...muka tak taw malu juga...

Keisya Hisya said...

wahahahaha..bleh aja dong :) ada masa nt la k..hehe

★Princess Lettha★ said...

Thanks akak xD im happy x))
ok nanti Lettha bagikan free header lagi :D tunggu saja xDD

Ain_ Suke Senyum said...

hey ain follow cini .
nak mintk tlg cument entry ni .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq .

Keisya Hisya said...

★Princess Lettha★: waaaa...Lettha baca la :) hihi..thanxxx :)))

Ain_ Suke Senyum: tq ain :) insyaAllah :)