Tuesday, June 14, 2011

Dear Blogger Can U Help Me???Urgent~

Assalamualaikum wbt..

hey ho!

boleh x bagitau saya apa nama penyakit ni..

i'm sick of it~

and yang paling x best i can't use my contact lense..

ouh~

mata saya x gatal n tahi mata pon bukan banyak keluar, mata x pon merah..

tapi yang pelik benjolan tu pandai membesar :(

tolong bagitau juga cara mengatasi penyakit ni..

doktor cakap aritu yang mata saya ni kena penyakit Conjunctivitis..

tapi macam lain jak ni..

ouh~ tolong ya dearest blogger??? :)

ouh...ni la mata saya yang sakit tu..tengok benjol tuuu~ :(




Till then~~

Adios fellas~

xoxoxo

Thanx for reading!

p/s: tolong ya :) heee



7 comments:

Thumbelina Iena said...

hi there hisya,
pasal mata tiba2 keluar byk tahi mata tu sometimes sebab infection dari contact lens. sy pun pena kena mcm tu...berenti guna lens 1-2 weeks la..pasal benjolan tu im not sure la..nway, just wanna share jgn suka hati beli lens yang org jual d on9 tu..kdang2 kita nda tau dia buat dr bahan apa..org biasa mau untung tp dorang kasi lowest cost untuk produce barang..jadi bahan yang kena guna pun sometimes nda bermutu..

get well soon =)

Mrs. Blue Eye said...

waa..hisya, what happen?sakit ka tu?

Keisya Hisya said...

@kak iena: dekat 3 bulan da sy xpkai contact lens sbb mata ni..huhu..jan risau la kak sbb sy beli cntct lens dr kdai optometri d jamin sket..hehe..nway thanx kak :)



@Mrs.Blue Eye: ntah la ni..xpndai sembuh2 dkt 3 bulan sdh :( x sakit tp sengsara if org yg nmpk ni mata sy..hihi

ZureenDomolixious ♥ said...

Kesian kak Keisya :'(

Keisya Hisya said...

ZureenDomolixious ♥ :huhuhu :'c

azly&iejah said...

keisya...da jmpa dktor ke??

Keisya Hisya said...

Azly: yup sdh:) alhamdulillah makin chat mata ni..hehe