Friday, September 30, 2011

MV Malaysian Boy berhantu??

Assalamualaikum wbt...


Pernah tengok mv Malaysian Boy x?

Pernah la kan..mungkin ada yang x perasan pasal ni..

tiba2 pula terbaca artikel mv Malaysian Boys tu berhantu..

bila sudah tbaca tegerak jugak mau tengok balik mv tu...

mula2 tengok mmg xperasan tp bila 2x tengok baru perasan..sebab benda tu sekali imbas saja..

bila sudah nampak tekejut jugak la kan..

ok, if korang belum pernah tengok mv Malaysian Boy tu bleh tengok sini...
 
 

cuba korang tengok betul2 sampai minit ke 0:42...

nampak x?? hehe

ok yg ni screenshot hantu tu..if hantu la..

Nampak? yg dalam red circle tuuu...


gosh! idk what to say...

ada jugak yang cakap tu bukan hantu tp reflect lightning..

tp ntah la...

Wallahualam...

5 comments:

Gulet_Gurlz said...

eee. hantu la tu. dia pn mo msuk jg kan. haha

Keisya Hisya said...

hahaha..
xmau kalah kan..hehe

Zerone said...

Gimik hantu bha 2...

Zerone said...

Gimik hantu bha 2... Seni dorng..

Gadis mutiara said...

hantu pun nak tumpang popular..lol=p